Poprzednia

ⓘ Jarosław Pilarski – polski aktor filmowy oraz lektor radiowy i telewizyjny. Dawniej często słyszany w Telewizji Polskiej, a także w Polonii 1, gdzie czytał japo ..



                                     

ⓘ Jarosław Pilarski

Jarosław Pilarski – polski aktor filmowy oraz lektor radiowy i telewizyjny. Dawniej często słyszany w Telewizji Polskiej, a także w Polonii 1, gdzie czytał japońskie seriale animowane Gigi La Trottola i W Królestwie Kalendarza.

                                     

1. Filmografia

  • 1993: 20 lat później
  • 1981: Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy odc. 5
  • 1988: Gwiazda Piołun
  • 1988: Pamięć i legenda − Włodzimierz Sokorski
  • 1992: Listopad
  • 1988: I skrzypce przestały grać

Wielojęzycznym słowniku

Tłumaczenie
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →